Welkom!

Mijn naam is Emily-Jane Townley en ik woon met mijn drie kinderen in Baarn. Sinds 2013 zijn we overgestapt op een zero waste lifestyle! Het verminderen van afval is niet moeilijk maar vooral leuk om te doen! Je kunt zonder veel moeite je eigen afvalproductie drastisch verlagen!

Op mijn blog levenzonderafval.blogspot.nl kun je veel tips, inspiratie en informatie vinden. Ik heb ook een boek geschreven: "Leven zonder afval". Dé handleiding om je afvalberg flink naar beneden te krijgen. In Leven zonder afval werk je in 10 stappen toe naar een "minimal waste lifestyle'. Aan bod komen o.a. de dagelijkse boodschappen, kleding, persoonlijke verzorging, huishouding, feestjes en meer. Ook vind je er veel tips, ideen en handige recepten. 

Verder geef ik regelmatig lezingen door heel Nederland en België. Voor meer informatie hierover kun je met ons contact opnemen. Kijk voor de actuele agenda bij het kopje lezingen.

Webwinkel

In deze webwinkel verkopen we sinds 2016 duurzame producten die bijdragen aan het verminderen van jouw afval! Zelf staan wij volledig achter alle producten uit de webwinkel en gebruiken we ze vaak zelf in het dagelijkse leven.

Wie werken er nog meer?

Sinds januari 2018 werkt Sarah bij Leven zonder afval. Ze houdt zich bezig met klantenservice, voorraadbeheer en inkoop. Wij zijn zussen! 

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten over leven zonder afval, neem dan gerust contact met ons op! Ons e-mail adres is: info@levenzonderafval.com

Op werkdagen tussen 9u en 15u zijn we bereikbaar op telefoonnummer: 06-15201629 

© 2016 - 2021 Leven zonder afval | sitemap | rss